Gainesville State College; Multi-use Path and Parking Lot

Project Description

Rochester & Associates was selected to continue our relationship with Gainesville State College. During this engagement we completed a parking lot reconstruction and concrete multiuse pathway. Each project was designed and constructed to avoid impacting the student/staff class schedule or activities. Design and construction was accomplished during the summer to avoid impact or interruption to campus activities other than previously planned. During construction the contractor adjusted some vertical grades in the field and one fire hydrant had to be adjusted to grade. Also, one lighting circuit was exposed and had to be relocated. Parking was relocated to a nearby parking area during construction and the concrete multiuse pathway was new and allowed for pedestrian connectivity around the campus.  

Previous Page
Click image to view more